maj 29, 2023

Byggnaderna fräschas upp

Föreningslivet är fantastiskt på många sätt och framförallt kan vi vara med och bidra till många glädjestunder i våra liv. Ungefär 3 500 000 personer aktiveras i idrottens värld i Sverige varje vecka, vilket utgör den överlägset största folkrörelsen vi har och något vi verkligen vill värna om.

När alla behandlas lika och vi alltid försöker inkludera så många som möjligt har vi en chans att stå emot framgångsrika privata aktörer som också verkar i idrottens värld. Jag tänker mest på alla evenemang som är både dyra och oftast fulltecknade, typ alla våra stora långlopp.

Vi svenskar gillar verkligen att aktivera sig och just nu är en tydlig trend att idrottandet ska ske utomhus och gärna i en individuell idrott där fokus ligger på sin hälsa och inte det idrottsliga resultatet. Lägger vi även till att vi blir äldre och lever längre kommer golfen förmodligen växa och bli ännu större i framtiden.

Gänget på bilden ovan la ett par dagar förra veckan på att påbörja vårt arbete med att fräscha upp våra byggnader på utsidan. Vi målade och bytte gamla och ruttna bitar från panelen. Arbetet kommer fortgå och vi hoppas bli klara inom några veckor.

Det är ingen hemlighet att våra byggnader behöver en uppfräschning för att se trevliga ut och skapa en känsla av att vår klubb mår bra. Som vi försökt förmedla har ekonomin förbättrats betydligt sista åren och vi idag har en stark ekonomi.

Arbetet kommer fortgå under lång tid men just nu är det fokus på fasader och att vi kan presentera en trevlig miljö att vistas i. Hur vi lyckas får framtiden utvisa men vi kommer definitivt göra vårt bästa!