mars 11, 2024

Golfsäsongen närmar sig!

Flera av er hör av sig och många börjar nu tänka på golf igen vilket är glädjande för oss. Rangen är öppen och ni kan än så länge spela banan med vintergreener och matta. Fortsätter vädret som det varit sista veckan är en öppning kring påsk inte omöjlig men som sagt, det vet vi inte än.

Om någon är intresserad av träning i grupp ligger nu alla kurser fram till sommaren ute på vår hemsida. Ni hittar utbudet under fliken träning och ni anmäler er som vanligt med kursens namn och golf-id till min mail, klubbchef@alvestagolf.se.

Vi vill också påminna om vårmötet som är den 18:e mars klockan 19.00 i klubbhuset.

Alvesta Golfklubb har två olika bestämmande organ i höst och vårmöte där alla medlemmar bjuds in och kan påverka klubbens inriktning med sin röst. Vårmötet beslutar om styrelse och verksamhetsberättelse samt att revisorerna ger styrelsen ansvarsfrihet för året 2023.

Eftersom vi i år bjuder på varm mat behöver vi din anmälan till oss innan den 15:e mars via klubbchef@alvestagolf.se

Tyvärr har några lämnat tävlingskommittén och vi är alltså någon person kort. Känner du med dig att det vore roligt att lära känna medlemmar och få ett ansikte på alla namn är detta ett uppdrag för dig. Vill ni få lite info kring uppgifter och hur vi tänker oss att arbeta kan ni alltid höra av er till mig.