december 21, 2023

Julhälsning

God Jul och Gott Nytt År!!!

Nu är 2023 års säsong till ända och vi kan konstatera att året varit trevligt på många sätt. Fler har hittat hit och banan används flitigt vilket är väldigt roligt för oss. Vår ekonomi har stabiliserats på grund av en högre användargrad och vi har därför avsatt pengar till flera förbättringsåtgärder som vi just nu arbetar på.

• När ni dyker upp till nästa säsong har byggnaden med gamla omklädningsrum rivits. Golfbilsgaraget utökas och vi kommer ha plats för 8 bilar.

• Uteplatsen framför klubbhuset mot banan är redan klar, ytan är numera dubbelt så stor. För att anpassa till fler har ytan funktionsanpassats då vi självklart måste tänka på alla oavsett fysisk förmåga. Plats för loungemöbler och fler bord kommer finnas.

• Verkstadens yta blir närmare 100 kvm större, allt för att våra maskiner ska vara bättre skyddade mot stöld och vädrets påverkan.

Medlemsavgifterna för nästa säsong är utskickade och som vanligt kommer 3 stycken som betalar enligt fakturans sista betalningsdag vara med i en utlottning. Vinsten är en heldag med 18 håls golf på någon bana i södra Sverige, där jag åker med och förhoppningsvis har vi en trevlig dag tillsammans.

Med detta önskar Alvesta Golfklubb sina medlemmar en God Jul och ett Gott Nytt År!!

 

Klas Eriksson, klubbchef